Rólunk
Máté Húsról röviden...
Már óvodás korom óta böllér, hentes akartam lenni, és édesapámat kísérve már nagyon fiatalon megtanultam, miként lehet igényesen, tisztán a lehető legjobb minőségú termékeket előállítani egy sertésből.
Gödöllőn az Agrártudományi Egyetemet elvégezve még egy ideig falugazdászkodtam, de nem engedett a szenvedélyem, így a vőfélykedés, az önkormányzati képviselősködés mellett belevágtam az őstermelői húsüzemembe, amelyet néhány éve felváltotta egy professzionális, az európai úniós és a haza szabályozásoknak megfelelő húsüzem, ahol a legkorszerűbb technológiával mégis a kunsági hagyományokat megőrízve készítem nap mint nap kiemelt minőségű termékeimet.
Emellett kísérletzésként elkezdtünk különleges olasz érlelt húsokat is készíteni, úgy mint a pancettat vagy a guanciale-t.